Saanko esitellä...

Maanantai 13.3.2017 klo 12:52 - Tiia Karpin


Saanen esitellä itseni. Olen Tiia Karpin, 37-vuotias äiti ja opettaja. Joitakin faktoja minusta löytyy nettisivuiltani ja facebookista Kuntavaaliehdokas Tiia Karpin, mutta tässä vähän lisää siitä mitä teen ja millainen ihminen on pyrkimässä Vantaan kaupunginvaltuustoon.

Olen kotoisin Haminasta ja tulin pääkaupunkiseudulle opiskelemaan vuonna 1998. Helsingin yliopistosta valmistuin tammikuussa 2004 filosofian maisteriksi. Sen jälkeen olen toiminut kemian ja fysiikan opettajana eri kouluissa Espoossa ja Helsingissä. Tällä hetkellä opetan Helsingin normaalilyseossa, jossa työhön oleellisena osana kuuluu opetusharjoittelun ohjaus. Ohjaamme tulevia aineenopettajia, kun he suorittavat opetusharjoitteluaan ennen kuin valmistuvat päteviksi opettajiksi. Olen ollut mukana tekemässä kemian kirjasarjaa Hehkua peruskoulun yläluokille eli olen toiminut myös oppikirjailijana. Olen myös julkaissut yhden tutkimusartikkelin brittiläisessä lehdessä Research in Scientific and Technological Education. Artikkelin nimi on “Learning to apply models of materials while explaining their properties”. Artikkeli käsitteli lukiolaisten kemian opiskeluun liittyvää aineen rakenteen mallien hallintaa, kun selitetään aineen ominaisuuksia.

Vantaalla olen asunut 12 vuotta. Opiskeluaikanani asuin kaksi vuotta Jokiniemessä, ja viimeiset kymmenen vuotta ensin pari vuotta Rajakylässä ja sitten Kuninkaanmäessä. Perheeseeni kuuluvat mieheni ja kolme lasta, kaksi tytärtä ja poikani, jolla on autismi. Vapaa-aikani vietänkin suurimmaksi osaksi perheeni kanssa ulkoillen ja yhdessä touhuten. Pidän laulamisesta ja musiikista sekä elokuvat ovat lähellä sydäntäni. Mieluisin liikuntamuoto on uiminen. Lauluharrastukseni myötä olen huomannut, että minulle jää helposti mieleen laulujen sanat. Niinpä olin Biisikärpänen -nimisessä tv-ohjelmassa vuonna 2011 kisaamassa ja voitin yhden alkukilpailun. Sanoisin, että olen rohkea heittäytyjä, hyvä organisoimaan asioita ja minulle on kunnia-asia että sanaani voi luottaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini